Handmade kunst i naturen
Gleder, Livet, Pay it forward

Velkommen til re-åpning

 

Jeg tror jeg drister meg til å kalle dette en re-åpning.

Min blogg og webside har fått ny design, og jeg er klar til å starte opp der jeg slapp for noen år siden.

Go Give visittkort

Under disse årene med bloggtørke, har jeg likevel ført pennen, side opp og side ned.  Men plattformen har vært Facebook.  Jeg har delt tanker og refleksjoner om livets mange fasetter og opplevelser på det jeg kjente som et sidespor etter å ha fått en kreftdiagnose.

Maria og meg

Nå vil jeg utvide podiet og skrive fra websiden min.

Jeg synes den har blitt fin, godt hjulpet av min flinke og kreative datter, Maria.  Med henne som designer og programvare-ekspert, slipper jeg å tenke på det tekniske.  Jeg kan på den måten bruke energien på å skrive og dele tanker om det som gjør livet rikt og innholdsfylt.  Så, om du ønsker å bli med på veien, er du hjertelig velkommen!

Ta pennen fatt

Tanker blir til ord som føres ned på papiret gjennom pennen min.   Hvor hyppige innleggene kommer, er avhengig av når inspirasjonen måtte komme.

Det bør kunne bli ofte, for Livet er som å gå på skattejakt eller leke spor lek, om du vil.  Hver dag er full av små skatter som blir store om man bare oppdager dem, plukker dem opp og omfavner dem.

De små skattene som blir store, er – slik jeg ser det – en enda større rikdom enn de store drømmene vi leter etter.  Jeg har oppdaget at det er langt mer spennende å fokusere på de små.  Derfor, kom bli med på å la de små drømmene i deg få vikle seg ut og bli til skattbare realiteter.

Martin Luther har sagt: «Ønsker du å forandre verden, da ta opp din penn!»

I all ydmykhet løfter jeg pennen, setter den på papiret og håper å kunne bidra med små innspill til en bedre verden.

2 Comments

  • Gleder meg til å følge deg og Maria?? dere er så inspirerende ❤️

    Svar
  • Gleder ???

    Svar

Write a comment