Zander 7
Gleder, Livet, Muligheter

Tri år!

En liten gutt blir stadig større.
Allerede tre år (eller «tri» slik du teller) siden du kom til oss, lille solstråle.

Du var bortreist på dagen, så vi måtte feire deg etterpå.  Men det spiller ingen rolle.

Mormor og morfar, onkel og tante er invitert til bursdagskalas.  Dere slår «to fluer i en smekk» denne søndagen og feirer både deg og pappaen din.

Zander 4

Mormor har gledet seg til festen.
Det tror jeg du også har.  For mormor og morfar rekker knapt  å komme til hagegrinda di før vi ser ytterdøra gli sakte opp.  Og så følger den liflige, glade stemmen som er musikk i mormors ører:  «der kommer de!!».  Ut kommer du, nybadet og på bare føtter.  Øynene stråler om kapp med hjertet, og det er ren mormor-lykke å kjenne de gode armene rundt halsen og ditt myke kinn mot mitt.
Barnlig glede.  –  Du er så ekte, kjære lille,  store venn.  Hjertet ditt vibrerer utenpå.  Kan to menneskesjeler møtes på en mer fullkommen måte enn som så?  –  Jeg tror ikke det.  Dette er magi.

Zander 9

Etterhvert kommer tante og onkel også og vi er klar til å feire deg sammen med mamma, pappa og dine to skjønne storesøstre.

Zander 8

Stunden er din, lille venn.
Happy Birthday to you ……..

Måtte ditt flammende barnehjerte alltid brenne.
Må du få bevare din ekthet, ditt smil, din glede, din latter, din energi, ditt temperament, din personlighet og din genuine evne til å vise kjærlighet.  DET er mitt bursdagsønske til deg, du lille, store venn som overøser meg med mormor-lykke.

 

Write a comment