SAS
Drømmer, Gleder, Livet, Muligheter, Takknemlighet

Alle gode ting er tre

Endelig er den her,
DAGEN jeg har sett fram til med store forventninger i mer enn to år.

Jeg er oppstemt, og slik kan det synes som at selve dagen også er, slik den har pyntet seg til fest.  Idag skinner sola fra en blå og nesten skyfri himmel.  I sterk kontrast til de siste ukene med gråvær og mange millimeter nedbør.  I går bøttet det ned.  –  Men idag, idag er det som naturen selv har badet seg ren.

Den nyvaska lufta kjennes forfriskende langt ned i lungene mens sola varmer i ansiktet.
Slike rammer fortjener du, Ellen, når du skal overlevere ditt mesterverk som du har jobbet så iherdig med de siste årene.  Da er det kun en ramme av gull som teller.  Og du får som fortjent!

Sete 21A

Så sitter jeg her da, i sete 21A, på SAS-rute 4016 fra Stavanger til Oslo.
Takknemligheten sitrer i hele meg og blander seg med en seiersfølelse:  Det ordnet seg denne gangen, den tredje.  Jeg lyktes!
Jeg er på vei til Ellen Vahrs tredje boklansering.
Den første, og heller ikke den andre, fikk jeg ikke med meg, selv så mye jeg gjerne ville.  Men, den tredje, den måtte jeg få med meg.  Det hadde jeg bestemt meg for, og jeg hadde god tro frem til kun to dager før.  Ville formen holde?  Mindre enn en uke etter en dose med kemoterapi.

SAS Norge

Om jeg ikke har fått bevis før, kan jeg i alle fall nå slå fast at «alle gode ting er tre».  For nå sitter jeg her. Nå er jeg på vei.
Tankene bølger behagelig rundt i hodet mens jeg nyter den himmelske utsikten fra mitt flysete, min orkesterplass.

Gardermoen

Vi lander før rute.

Gardermoen langt å gå

Jeg er klar for å ta min daglige tur-økt.  Med oppstillingsplass helt ytterst mot vest i terminalen, er det bare å legge i vei gjennom tilsynelatende endeløse ganger, en sving innom bagasjebåndene, ut i ankomsthallen og videre til hotellet.

Gardermoen Park Inn

På Park Inn blir jeg hjertelig godt tatt i mot og får nøkkelen til mitt rom 4130.
Til og med hotellet er som kledd for dagen.  En fargepallett av et interiør som gir glød til livet og til dagen jeg har sett frem til så lenge.
Her er det godt å hente påfyll av energi til timene som ligger foran og til Ellens fest i gamle, ærverdige Aschehougs lokaler.

Gardermoen Park Inn fargerike

Jeg er klar for en fargerik aften.
Jeg er klar for GAVEN!

Ellen: – here I come, for – alle gode ting er tre!

 

1 Comments

  • Hurra for at du kom deg avgårde ??

    Svar

Write a comment