OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotokilde: iStock

Tenk hvilke muligheter vi har fått gjennom elektroniske medier. Disse kan brukes til så mye og på så mange måter. For meg har dette blitt en enestående mulighet til å formidle positive tanker for og om livet.

Med en dør ut til den store verden, håper jeg å kunne dele med meg historier og refleksjoner om livet, drømmer, muligheter og gleder. Er det noen der ute som kan ha glede av innlegg med positive fortegn, er du hjertelig velkommen til å følge meg eller ta en titt innom i ny og ne.

Har du kommentarer til mine historier og betraktninger, er det supert om du vil dele med oss.

Jeg er overbevist om at positive tanker styrer oss til gode hendelser i våre liv. Derfor er det mitt ønske at denne bloggen kan være en motvekt mot de negative nyhetene vi daglig overstrømmes med. Mitt håp er at når du har lest fra denne bloggsiden, skal du kunne ta med deg noe positivt ut i din hverdag.

Solens stråler gjennom treet som er rotfestet i god jord, er symbolet på at hvis vi tar inn det energi-givende lyset, vil vi vokse og strekke oss mot nye høyder. Samtidig sprer røttene deg enda dypere og vi blir solid plantet i en næringsfylt jord.

DRØM ditt Liv og Lev din DRØM

5 Comments

 • HEI.
  «så» deg på siden til Egil Søby, og så at også du har hatt glede av å høre han opp til flere ganger.Fantastisk foredragsholder, om det viktige i livet:tankens kraft. ,noe jeg ser på din side at du også er levende opptatt av.Så det jeg lurer litt på, holder du også foredrag? og evt pris..
  setter pris på hvis du tar deg tid til å svare.

  mvh SiriA.Ulseth fra LARVIK

  Svar
  • Hei
   For en hyggelig melding dette var. Hjertelig tusen takk. Slikt gleder mitt hjerte, – ikke først og fremst for den tillit og anerkjennelse du gir (selv om også det er en stor gave), men aller mest fordi det gir en aksept for at mitt overordnede ønske med bloggen, nemlig å dele gode tanker med «verden», når frem. På ditt spørsmål om foredrag, gjør jeg ikke det på det nåværende tidspunkt. Men, når/hvis tiden blir moden for det, stiller jeg meg åpen for å dele også på den måten. Jeg vil gjerne få lov å utdype litt mer presist for deg via mail, hvis du synes det er ok. Skal formulere en mail til deg, forhåpentligvis i løpet av morgendagen, og senest innen fredag. Er det ok?

   Ellers kan jeg skrive under på at Egil Søby er en utmerket og strålende foredragsholder. Hans budskap formidler han på en levende og spennende måte.
   Da takker jeg for din henvendelse. Mer på mail. Tusen, tusen takk. Og alle gode tanker sender jeg deg. Vennlig hilsen fra Ingveig

   Svar
 • liker bloggen din kjempegodt:) gleder meg til å lese mer! Mvh Renate

  Svar
 • Tusen takk, Renate.
  Takk i like måte. Jeg følger også med på din hver dag. :)

  Svar
 • […] Hvorfor […]

  Svar

Write a comment