hjerteihand

 

PAY IT FORWARD

 

Jeg har alltid hatt et iboende ønske om å kunne bruke mine evner og mine gaver til å bidra til at denne verden kan bli et bedre sted for alle mennesker.  Jordens ressurser er for alle.  Dessverre deler vi ikke broderlig.  Det er skapt et dypt skille mellom fattig og rik.  Jeg tror at dette er en av hovedårsakene til krig og ufred, sykdom og manglende helsehjelp.

Vi kan ikke alene endre verden, men med et lite eller stort bidrag fra hver av oss, kan det gjøre den store forskjellen, om ikke for alle mennesker, men for et enkelt menneske, eller for flere.

Jeg har alltid hatt dyp ærbødighet for mennesker som har vært offentlige talerør for å bekjempe urett, og mest av alt har jeg en dyp respekt for dem som har tatt konsekvensen av sin idealisme og reist ut i feltarbeid – gjerne på bekostning av egen bekvemmelighet, status og økonomisk fortjeneste.  Men jeg er sikker på at de får det dobbelte igjen og mere til.

Det er som rommet mitt for denne tjenesten ikke er fylt.  Derfor har jeg nå en STERK drøm om å kunne bruke tiden min til å være mer aktiv i tjenesten for å gjøre en forskjell.

Jeg er klar!

Hva som vil komme, lar jeg livet vise meg.  Og jeg går i tro på at Gud vil lede meg.  Det pirrer min nysgjerrighet hva dagene vil bringe.

Prosjektene som kommer, vil jeg dele på denne nettsiden.  Jeg vil også skrive om og åpne opp for å kunne donere gjennom denne kanalen for de som ønsker å bidra med et beløp eller to, stort eller lite.  Jeg vet nemlig at jeg ikke skal gjøre dette alene, men jeg stiller meg til disposisjon for å administrere og informere.

Det er vel ikke noen glede som er større enn den å dele til en mer rettferdig fordeling.  –  Så, følg med.  Her kommer det mye spennende.  Jeg vet ikke hva, men jeg kjenner på meg at her blir det bare å plukke de fineste roser.

DRØM ditt LIV   –   LEV din DRØM

I takknemlighet!